MAX MOISTURIZER*

FORMULA ZA ZAŠTITU I OBNOVU KOŽE
mliječni peptidi, vitamin F i ulje avokada

9 DANA DO ZDRAVE
I LIJEPE KOŽE

MICELARNA
VODICA

hijaluron i ružin hidrolat

*OBNOVA NARUŠENE I OŠTEĆENE
KOŽNE BARIJERE
*NE SADRŽI MIRISE NI PARFEME
POGODNO I ZA NJEGU OSJETLJIVE KOŽE
*ZNAČAJNO SMANJEN GUBITAK VODE U KOŽNOM TKIVU

Protect & Moisturize Complex
Formula za zaštitu i obnovu kože (Max Moisturizer) namijenjen za obnovu i očuvanje lipidne barijere kože posebice kod slučajeva gdje je taj sloj kože zaštitni sloj kože poremećen, slab ili nepravilno funkcionira što potom rezultira gubitkom hidratacije, suhoćom, osjetljivom kožom ili crvenilom tj. nadraženom kožom. Kako bi se uspostavila jaka zaštita kože Bocassy je lansirao ovu hidratizirajuću kremu sa mliječnim peptidima i vitaminom F u obliku snažnog moisturizera koji će istovremeno povećati i zadržati razinu vlažnosti u kožnom tkivu, te obnoviti i ojačati njezin zaštitni (lipidni) sloj. Iz tog razloga ovaj inovativan moisturizer upravo je savršena njega za osjetljivu kožu, te ne sadrži parfeme, agresivne aktivne sastojke te bilokakve iritirajuće sastojke za kožu. Osim svojih zaštitnih osobina, Max Moisturizer ima dokazani učinak podizanja razine vlažnosti u koži i to za 32% u roku 28 dana redovnog korištenja.
S takvim osobinama Bocassy Formula za zaštitu i obnovu kože smješta se u sam vrh naprednih i inovativnih proizvoda koji se na dublji i djelotvorniji način bave anti aging-om, pogađajući u samu srž problema - a to je smanjenje trans-epidermalnog gubitka vode koji kod slučajeva osjetljive kože može biti čak i zabrinjavajuće visok. Štiteći kožnu barijeru, održavajuži taj lipidni sloj kože zdravim i optimalno djelotvormin, ova krema kao krajnji rezultat nudi prirodno uravnoteženu kožu: lijepu, zdravu i ugodnu. Sastojci korišteni u sastavu ove kreme redom djeluju baš na obnovu i održavanje normalnih funkcija kožne barijere, hidratiziraju kožu te umiruju. Mliječni peptidi koji imaju snažne anti-aging kvalitete: od izgradnje oštećenog ili nedovoljnog kožnog tkiva do nevjerojatnog učvrščivanja kože stvaranjem kolagena; regeneriraju suhu i iritiranu kožu, obnavljaju lipidnu barijeru, te smanjuju trans-epidermalni gubitak vode kod korisnica sa suhom i osjetljivom kožom čak i do 50%. Vitamin F (linolna i linolenska kiselina) obnavlja lipidnu barijeru, održava razinu hidratacije u koži, te ima nevjerojatne hidratizirajuće osobine. Ulje avokada je odličan iscjelitelj za lošu ili oštećenu funkciju kožne barijere i djeluje tako da obnavlja i revitalizira kožnu zaštitu. Neven posjeduje osobine snažnog ovlaživača te pomaže revitalizirati kožno tkivo. Kamilica umiruje crvenilo, ublažava i obnavlja lipidnu barijeru, itd.

MICELLAR WATER
Micelarna voda osim temeljitog skidanja šminke i uklanjanja nečisoća nakupljenih kroz dan izrazito nježna i hranjiva u svom sastavu. Sastojci poput hijaluronske kiseline, ružine vodice i ginsenga samo su neki od sastojaka koji hidratiziraju i njeguju kožu.

Bocassy.com