Dostava

Uvijek nastojimo dostaviti proizvod što je ranije moguće, ali nismo odgovorni ukoliko se dostava oduži mimo predviđenog roka ili za bilo kakva druga kašnjenja. Ukoliko doznamo za kašnjenje proizvoda, nastojat ćemo Vas na vrijeme obavijestiti, ali nećemo biti odgovorni za štetu nastalu kašnjenjem.

Ukoliko su proizvodi rasprodani, obavijestit ćemo Vas e - mailom koje su druge alternative. Zalihe ćemo nastojati obnoviti što prije, iako nismo dužni to i napraviti. Ukoliko ste naručili više proizvoda, ne garantiramo da će svi stići u istom paketu i uzimamo pravo poslati u nekoliko komada.

Vlasništvo nad proizvodom postaje Vaše tek onda kada zaprimimo punu uplatu uključujući troškove dostave. Od preuzimanja vlasništva nad proizvodom dužni ste se brinuti o njemu.

Ukoliko ste zaprimili drugi proizvod koji ste naručili, ili količina ne odgovara naručenoj, obavijestite nas odmah sa svim detaljima nakon što ste utvrdili grešku. Trošak ponovne dostave ide na naš račun, ukoliko je greška nastala našom krivicom.

Proizvodi će biti dostavljeni na adresu koju nam vi dostavite. Morate dostaviti valjanu adresu za dostavu, a sama metoda dostava može varirati ovisno o samom proizvodu i količini naručenih proizvoda. Metodu za slanje ćemo odabrati za koju mislimo da je najbolja.